Barfotaskor i stort utbud för hela familjen – Köp breda och lätta barnskor och vuxenskor

VÄLKOMMEN TILL PROMENIX.NU
BARFOTASKOR FÖR HELA FAMILJEN

ANGE RABATTKOD "SLUTREA"
FÖR 20% RABATT!


*Rabattkod kan ej kombineras med andra rabatter eller användas retroaktivt.

Ett barn sitter på en filt utomhus och äter nötter med ett par barfotaskor på fötterna.

BARNSKOR

En kvinna håller upp sin barfotasko för fotografen på en gata utomhus.

DAMSKOR

HERRSKOR

SÖK EFTER DINA NYA BARFOTASKOR

Vad letar du efter?

SENASTE NYTT

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg.

FÖR BÅDE SMÅ & STORA

BARFOTASTRUMPOR

TA HAND OM DINA SKOR

SKOVÅRDPRODUKTER

SE VÅRT UTBUD FÖR DE SMÅ

BARNKLÄDER

NÅGOT FÖR DE ALLRA MINSTA

BABYPRODUKTER

Välkommen till Promenix! Online webbshop för barfotaskor till barn & vuxna

Promenix är en skobutik i Stockholm som erbjuder ett stort utbud av barfotaskor och barnskor online. Alla våra barfotaskor är från varumärken av hög kvalitet – vi säljer höstskor, vinterskor, vårskor och sommarskor för både barn & vuxna.

Barnskor i vårt sortiment

Promenix sortiment online av barfotaskor för barn har alla typer av barnskor. I vårt stora barfotaskoutbud online har vi allt från kängor och stövlar för vinter och höst, sneakers och sandaler för vår och sommar – men också andra skotyper som läragåskor, gummistövlar och tofflor. Du hittar många barfotamärken med flexibel konstruktion, premium-material och tunna sulor som Be Lenka, Tikki, Vivobarefoot, BLifestyle, Affenzahn, Beda, BobuxBaby Lobitos, LiliputiBundgaard och många fler barnskomärken!

Inte bara barnskor hos Promenix

I vårt stora utbud online av barfotaskor finns också för dam och herr. I detta breda sortiment har vi skor för alla säsonger från märken som Be Lenka, Anatomic, Barebarics, Antal, Shapen, iGuaneye, Ahinsa, BLifestyle och Vivobarefoot. Fötter är känsliga. Många traditionella skor har en form som tvingar våra fötter till att utvecklas onaturligt. Därför har vi stort utbud av barfotaskor, en skodesign som främjar optimal utveckling av foten.

Vi på Promenix har spenderat hundratals timmar på att sätta ihop det bästa urvalet av barfotaskor online. Vi hoppas du hittar något du gillar! Om du har möjlighet är du mycket välkommen att besöka vår butik i Hammarby Sjöstad i Stockholm. 

Ha en fin dag! / Promenix <3