Ofte stillede spørgsmål - Q&A

Q: Jeg ønsker at returnere et eller flere produkter, hvordan gør jeg det?

A: Du kan læse alt om returnering her .

Q: Vil du bringe flere af disse sko ind?

A: Det ved vi desværre ikke. Leverancerne er meget usikre lige nu. Selvom vi har bestilt sko, er det svært at få information om hvornår det kan leveres og det er endda svært for os at se hvilke bestillinger vi har lavet inden sæsonen.

Q: Mit barns fod er så stor, og jeg har brug for anbefalinger.

A: Vi anbefaler, at du kigger på Promenix.nu og læser produktsiden for sko, du er interesseret i. De fleste sko har indvendige mål angivet i henhold til en størrelsesguide. Vi anbefaler 1,5 cm i ekstra plads til normale sko, og 1 cm i hjemmesko. Hvis skoene ikke har mål eller størrelsesguide, kan vi hjælpe dig via mail eller direkte besked på Facebook eller Instagram.

JAG VILL RETURNERA EN ELLER FLERA PRODUKTER. HUR GÖR JAG?

Börja med att klicka här eller på profilikonen i högra övre hörnet i webbshoppen.

Logga in för att se din beställning:

1. I fältet ”E-post” anger du din e-postadress och klickar sedan på ”Fortsätt”.

2. Du får då ett mejl från Promenix. Öppna det och kopiera den sexsiffriga verifieringskoden.

3. Gå tillbaka till Promenix och ange den sexsiffriga verifieringskoden.

4. Klicka på beställningen som du vill returnera.

5. Om din beställning har mer än en vara, välj de varor som du vill returnera.

6. Välj en returorsak och lägg till en anteckning med vikten av paketet! (Det är viktig för oss för att veta för att beställa en retursedel från PostNord eller DHL.) Paket över 2kg skickas endast med DHL och då behöver vi också måttet av paketet (Längd, bredd och höjd.)

7. Klicka på ”Begär retur”.

Om din returförfrågan godkänns och kräver frakt får du ett e-postmeddelande med instruktioner. Efter att produkten har returnerats får du en återbetalning.

Om din returförfrågan godkänns och kräver frakt får du ett e-postmeddelande med leveransinstruktioner och en returfraktsedel. Efter att produkten har returnerats får du en återbetalning. Kostnaden för retursedlar är följande och avdrags från retursumman:

Max 1 kg: 74 kr Max 2 kg: 109 kr Max 3 kg: 122 kr Max 5 kg: 149 kr

Läs mer om returer, villkor och vår återbetalningspolicy här.

KOMMER DU ATT FÅ IN FLER AV DENNA SPECIFIKA SKO?

Det är sällan vi kan ge ett rakt svar på den här frågan. Oftast vet vi inte tyvärr.

Även om vi har beställt påfyllning av vissa skor, kan det vara svårt för oss att få precis information om när de kan levereras.

MITT BARNS FOT ÄR SÅ HÄR STOR OCH JAG BEHÖVER REKOMMENDATIONER.

Först och främst så rekommenderar vi dig att titta på Promenix.nu och läsa på produktsidan för de skor som du är intresserad av.

De flesta skor har innermått angivna enligt en storleksguide. Vi rekommenderar ca 1,5 cm i extra utrymme för vanliga skor, och 1 cm i tofflor.

Om skorna inte har mått eller storleksguide så har vi oftast inte hunnit lägga upp det. Då kan vi självklart hjälpa dig via mejleller direktmeddelande på Facebook eller Instagram.