Fria storleksbyten * 14 dagars ångerrätt * Fri frakt över 500kr

Detta är Promenix – din butik online för barnskor

Hos Promenix erbjuder vi det största utbudet av barnskor med hög kvalitet för alla årstider från ledande svenska, europeiska och internationella märken. Vi vill vara den självklara butiken för alla som letar efter ekologiska, giftfria och ergonomiska barnskor. Barns fötter är känsliga och behöver skyddas från vatten och kyla, därför har vi ett brett urval av varma vinterskor från naturmaterial, och också vattentäta och vattenavvisande barnskor med skyddande Gore Tex-membran. 

Här hittar du sommarskor och sandaler från märken som Bobux, Pediped, Gioseppo, Froddo, Primigi och Szamos. Gummistövlar och allvädersstövlar från bland annat Kavat, Vincent, Vivobarefoot och Hunter. Vårskor och höstskor från Dr. Martens, RAK, Froddo och Emel. Barfotaskor från Bobux, Vivobarefoot, Pediped etc. Inomhusskor och tofflor från Liliputi, Giesswein, Living Kitzbühel, Attipas etc.

Vinterskor av hög kvalitet är extra viktigt för barn, som behöver material som andas för att förhindra svett och samtidigt hålla fötterna varma. Hos Promenix hittar du ett brett sortiment av barnskor för vinter och snö från märken som SorelKavatSuperfitRichter och många fler.

De allra första stegen är en viktig del i ditt barns liv och utveckling. För att garantera att ditt barns fötter är säkra från faror och kan utvecklas utan hinder på ett naturligt sätt, är det viktigt att välja rätt sorts lära gå-skor. Vi på Promenix har spenderat hundratals timmar på att sätta ihop det bästa urvalet av första gå-skor för att du och ditt barn ska ha massor att välja mellan. Vi är övertygade om att ni kommer hitta något ni gillar!

Vi har också ett brett sortiment av barnkläder som mössor, vantar, overaller, jackor och byxor för sommar och vinter från populära märkan som Isbjorn of Sweden och Blade & Rose.

Så du kan hitta allt som behövs för ditt barns aktiviteter både inomhus och utomhus i vår butik i Hammarby Sjöstad i Stockholm och online i vår webbshop. I vår butik hittar du även handmålade tallrikar och porslin från vårt systerföretag Set The Table, du hittar hela deras utbud av restaurangkvalitet på Tallrikaronline.se.

Ha en bra dag!
/ Promenix <3

Ikon för Facebook.     Ikon för Instagram.